Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роки минають... Пам’ять вічна...

опубліковано 09 травня 2020 о 14:01

Дорогі  ветерани  Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Шановні полтавці!

У День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, День пам’яті та примирення дякую вам за звитягу та свідому самопожертву, яка призвела до безсмертного подвигу!

Пам’ять про цю війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість найціннішого - своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи ані душі, ані тіла ви героїчно та мужньо виборювали для всіх нас свободу від нацистських загарбників.

Ці закарбовані в історії події пробуджують в кожному з нас почуття гордості за подвиг нашого народу. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.

Через 75 років від дня Великої Перемоги народ України знов захищає здобуту свободу та цілісність держави, проявляючи мужність і героїзм, успадкований від своїх дідів та прадідів. А ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає.

У ці травневі дні бажаю вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

 

З повагою

в.о. начальника Головного управління  ДПС  у Полтавській області

Алла Рябкова