Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси від ДПС – зручно та доступно в будь-який час!

опубліковано 14 жовтня 2024 о 15:20

З метою популяризації спілкування платників податків з органами ДПС в режимі он-лайн працівники Глобинської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області на постійній основі роз’яснюють переваги використання електронних сервісів  відвідувачам ЦОП .

Завдяки роботі електронних сервісів ДПС платники податків мають можливість безкоштовно підготувати і подати у режимі реального часу електронну звітність, отримати необхідну послугу, довідку чи інформацію, не виходячи з офісу чи дому та не звертаючись при цьому до податкової служби, це все можливо зробити засобами телекомунікаційного зв’язку, адже це зручно, швидко та значно економить час.

Зокрема, платник податків стає користувачем електронного кабінету   та набуває право подавати звітність в електронній формі і вести листування засобами електронного зв'язку в електронній формі після проходження в електронному кабінеті електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису. Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал Державної податкової служби України https://tax.gov.ua. Для користування сервісами ДПС, немає потреби встановлювати додаткове програмне забезпечення, для цього достатньо лише скористатися електронним підписом, який можна отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу. 

Глобинська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області