Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Користуватись електронними сервісами ДПС навчають у Кременчуцькій ДПІ

опубліковано 23 липня 2024 о 15:52

У Центрі обслуговування платників Кременчуцької ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області під час проведення тренінгів фахівці податкової інформують платників податків про використання електронних сервісів податкової служби та подання звітності онлайн.

Фахівці ДПІ наголошують, що для ефективної взаємодії з органами ДПС фізичні та юридичні особи використовують Електронний кабінет (http://cabinet.tax.gov.ua). Саме там зосереджені більшість послуг, які можна отримати під час офлайн відвідування податкової інспекції. Крім того, платники активно використовують мобільний застосунок "Моя податкова", функціонал якого постійно доповнюється новими можливостями відповідно до потреб платників податків.

Нагадаємо, що у разі виникнення труднощів під час роботи  в Електронному кабінеті можна звернутися до фахівців Кременчуцької ДПІ, які щоденно консультують у приміщенні Центру обслуговування платників (м. Кременчук, вул. Троїцька, 76), а також за номером телефону (0536) 74-07-20, (0536)74-22-17.

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області