Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронна черга – зручно та сучасно

опубліковано 25 червня 2024 о 13:27

Гребінківська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області інформує, що з метою забезпечення комфорту та зручності у обслуговувані платників податків й громадськості в державній податковій службі створена та функціонує Електронна черга для запису до Центрів обслуговування платників (далі – ЦОП).

За допомогою даного сервісу записатися на прийом до фахівців ЦОП досить просто. Громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість записатися до Електронної черги в один із таких способів:

режимі online, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону: 0 800 501 007 (напрямок 6) (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку, щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі);

або звернувшись до чату Контакт-центру ДПС у месенджерах Viber та Telegram.

При цьому громадяни отримують можливість реєстрації у черзі на прийом до фахівців податкової служби без візиту до самої установи, адже у визначений у талоні час клієнта Центру обслуговування платників чекатимуть спеціалісти з тим, щоб надати послуги чи консультативну допомогу. 

Використання сервісу Електронної черги надає багато переваг, таких як, економія часу та витрат, доступність, оперативність, актуальність. 

Також, фахівці Гребінківської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області нагадують про використання таких сучасних та актуальних сервісів як Електронний кабінет платника податків та мобільного застосунку «Моя податкова».

Гребінківська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області