Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2024 року Кременчуцькою ДПІ надано 6117 адміністративних послуг

опубліковано 19 квітня 2024 о 14:11

Протягом першого кварталу поточного року фахівці Кременчуцької ДПІ  Головного управління ДПС у Полтавській області надали платниками податків 61174 адміністративних послуги. Безпосередньо в Центрі обслуговування платників платники отримали 3396 послуг та 2721 послугу в електронному вигляді.

У Центрі обслуговування платників Кременчуцької ДПІ надається комплекс адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг. Платникам податків варто знати, що всі адміністративні та інші сервісні послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці податкової служби. Перелік адміністративних послуг, розміщено на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги»: https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/

З початку 2024 року до ДПІ найчастіше зверталися для отримання картки платника податків. Таких послуг в січні-березні податківці надали 2098, що складає 34,3 відс. загальної кількості усіх наданих послуг. Окрім того, 529 адміністративних послуг, наданих громадянам стосувалися видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Серед наданих послуг платникам податків податківці перелічують такі як:

– реєстрація платника єдиного податку – 1419 послуг;

– надання витягу з реєстру платника єдиного податку – 1302 послуги;

– реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 132 послуги;

– реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 424 послуги;

– реєстрація розрахункових книжок –29 послуг;

  • надання довідки-підтвердження статусу податкового резидента України фізичним особам – 55 послуг;

– надання витягу з реєстру платників податку на додану вартість – 63 послуги.

У Кременчуцькій ДПІ нагадують, що надання платників надання адміністративних послуг та виконання інших функцій сервісного обслуговування платників в Центрі обслуговування платників здійснюється незалежно від місця обліку платника податків.

Графік роботи Центру обслуговування платників Кременчуцької ДПІ: з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00, у п’ятницю з 08:00 до 15:45, обідня перерва з 12:00 до 12:45.

Відтепер платники податків можуть спланувати свій візит до податкової, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів  за тарифами операторів мобільного зв’язку), обрати необхідну адміністративну послугу та,  не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі, визначити зручні дату і час візиту.

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області