Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працюємо для платників податків! – наголошують у Кременчуцькій ДПІ

опубліковано 20 березня 2024 о 14:27

У Кременчуцькій ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області нагадують, що з 01 січня 2024 року триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році, яка триває до 1 травня 2024 року.

З метою роз’яснення особливостей декларування громадянами минулорічних статків (за 2023 рік), кременчуцькі податківці на постійній основі проводять зустрічі з платниками, сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія», практикуми.

Податківці роз’яснюють, хто саме зобов’язаний подати декларацію про майновий стан і доходи; хто може скористатися правом на податкову знижку; як правильно задекларувати іноземні доходи та спадщину; чи змінилася форма податкової декларації та інше.  

 Для допомоги платників податків працює «Електронний кабінет платника податків» (https://cabinet.tax.gov.ua) та мобільний застосунок «Моя податкова».

Під час зустрічі з платниками фахівці Кременчуцької ДПІ роз’яснюють, як подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки, інформацію з яких реєстрів можна отримати у мобільному застосунку «Моя податкова», як отримати відомості про доходи тощо.

Нагадаємо, що тренінги та індивідуальні консультації з питань декларування громадянами доходів щоденно забезпечують працівники Центру обслуговування платників Кременчуцької ДПІ. 

Кременчуцькій ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області закликає громадян не зволікати з поданням декларації про свої доходи та нагадує, що Кампанія Декларування - 2024 триває до 1 травня. 

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області