Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Козельщинської ДПІ консультують та надають практичну допомогу платникам

опубліковано 27 лютого 2024 о 13:32

У Центрі обслуговування платників Козельщинської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області податківці роз'яснюють переваги подання звітності в електронному вигляді, за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет», завдяки якому зменшується час на оформлення та подання звітності до контролюючого органу. 

Так, під час чергової зустрічі з платниками податків, головний державний інспектор Марина Біляєва наочно продемонструвала, як зробити ту чи іншу дію в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.tax.gov.ua), та нагадала, що за допомогою цього сервісу можна перевірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, за якими необхідно сплатити податкові зобов'язання, здійснити оплату, погасити податковий борг та інше.

Окрім цього, фахівець акцентувала увагу на новому мобільному застосунку від ДПС «Моя податкова», за допомогою якого можна в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання. Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і IOS. 

За консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефонами (05342) 3-15-61 або безпосередньо до Центру обслуговування платників: смт. Козельщина, вул. Монастирська,11а, понеділок - четвер з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.; п'ятниця з 08 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.; обідня перерва з 12.00 до 12.45, вихідні дні - субота та неділя.

Козельщинська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області