Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» у Горішньоплавнівській ДПІ

опубліковано 23 лютого 2024 о 13:54

Днями за участі фахівців Горішньоплавнівської ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо актуальних питань податкового законодавства.

Платники запитували щодо декларування доходів громадян, електронних сервісів податкової служби, застосунку «Моя податкова» від ДПС та інше.

Платникам було наголошено про підстави для подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), граничних строках сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації за 2023 рік та права на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

З метою створення комфортних умов для платників податків та спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи було акцентовано увагу на можливості реалізувати своє право на податкову знижку шляхом заповнення та до 31 грудня 2024 року включно подання за місцем реєстрації декларації у приватній частині Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) та у розділі «Послуги» мобільного застосунку «Моя податкова».

Також, у розділі «Послуги» мобільного застосунку «Моя податкова» доступно направлення запиту на отримання відомостей про джерела/суми нарахованого доходу.

«Моя податкова» – безкоштовний мобільний застосунок для отримання електронних сервісів податкової служби. Мобільний застосунок дозволяє швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.

Горішньоплавнівська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області