Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році

опубліковано 22 лютого 2024 о 14:03

У Полтавській ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області створені  сприятливі  умови для якісного проведення у 2024 році кампанії декларування для платників податків, які відповідно до вимог Податкового кодексу України зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та мають право подати декларації для отримання податкової знижки. Обладнано місця для заповнення декларацій та створено умови для подання декларацій в електронному вигляді. Податківцями надається інформаційна допомога при заповненні декларації про майновий стан і доходи.

Звертаємо увагу платників податків на те, що електронні сервіси від ДПС заощаджують час. За допомогою «Електронного кабінету платника» та мобільного застосунку «Моя податкова» є можливість в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання.

Спілкуйтеся з податковою службою, до Ваших послуг – гарячі лінії та комунікаційна податкова платформа https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial, https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603531.html, субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/. Підписуйтесь на офіційну сторінку у соціальній мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/tax.poltava, а також на You Tube канал Головного управління ДПС у Полтавській області https://www.youtube.com/channel/UCJ-aNYbzifm8Ib0fnBx8xAA.        

Полтавська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області.