Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 99% податкових звітів надходить до Кременчуцької ДПІ в електронному вигляді

опубліковано 05 лютого 2024 о 14:32

Протягом 2023 року платники податків Кременчука подали 120,2 тисячі податкових звітів: в електронному вигляді надійшло 118,6 тисяч звітних документів, що складає  98,7%  (юридичні особи – 99,1%, фізичні особи – 98,3%).

У Кременчуцькій ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області нагадують, що наразі триває період подання декларацій за 2023 рік. Щоб оперативно та зручно надати звітність, не відвідуючи податкову – в  нагоді стане безкоштовний електронний сервіс від ДПС «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).

Даний сервіс функціонує в режимі реального часу, вам знадобиться персональний комп’ютер або Smart-пристрій. Цей програмний продукт не потребує встановлення спеціалізованого програмного забезпечення, бо працює завдяки безпосередньому з’єднанню з сервером за допомогою мережі Інтернет. Також робота сервісу Електронний кабінет не має обмежень в часі, оскільки працює в режимі 24/7.

Нагадаємо, що фахівці Кременчуцької ДПІ щоденно надають фахові консультації в частині користування безкоштовними електронними сервісами Державної податкової служби України та надають практичну допомогу щодо роботи в приватній частині Електронного кабінету платника, щоб ви мали можливісь створювати, редагувати, підписувати та надсилати податкову звітність.

Кременчуцька ДПІ     ГУ ДПС у Полтавській області