Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний кабінет – це зручно та швидко

опубліковано 21 листопада 2023 о 16:13

Щоденно фахівцями Центру обслуговування платників Глобинської ДПІ Головного Управління ДПС у Полтавській області проводяться навчання щодо роботи в Електронному кабінеті (https://cabinet.tax.gov.ua). 

Декларації, заяви, запити можна подати віддалено, не звертаючись до Центру обслуговування платників, скориставшись можливостями Електронного кабінету. Щоб зайти до приватної частини Електронного кабінету необхідно пройти ідентифікацію онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.  

Перевагами електронної звітності є: економія та  вибір зручного часу для подання звітності, наявність додаткових можливостей програми (підказок, нагадувань, консультацій, автоматичного заповнення звітності), постійні оновлення, оперативний контроль стану та якості  звітування, автоматичне формування електронного архіву. 

Додатково інформуємо, що у разі виникнення труднощів під час самостійної роботи з «Електронним кабінетом» суб’єкти господарювання можуть звернутися до фахівців, які щоденно консультують із питань відправки звітності в електронному вигляді у приміщенні Центру обслуговування платників Глобинської ДПІ.  

 

Глобинська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області