Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання якісних адміністративних послуг - важливий напрям роботи Кобеляцької ДПІ

опубліковано 14 листопада 2023 о 13:09

Протягом січня - жовтня 2023 року  фахівцями Кобеляцької ДПІ надано 3590 адміністративних послуг платникам податків, у тому числі в електронному вигляді – 930, в Центрі обслуговування платників – 2660.  

Однією з найпопулярніших адміністративних послуг, які пропонують  податківці Кобеляцької ДПІ, є видача картки платника податків (реєстраційного номера облікової картки платника податків). Протягом січня – вересня поточного року надано 1919 таких послуг.  

За зазначений період 476  платників податків отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Протягом 10 місяців 2023 року фахівцями ДПІ зареєстровано 295 фізичних осіб - платників єдиного податку та надано 573 витягів  з Реєстру платників єдиного податку.  

Також актуальною, з боку суб’єктів господарювання, є послуга з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій – станом на 01.11.2023 року надано 70 таких послуг, зареєстровано книг обліку розрахункових операцій – 108. Також видано 15 витягів з реєстру платників податку на додану вартість.

За 10 місяців 2023 року фахівцями Кобеляцької ДПІ підтверджено статус податкового резидента України 9 фізичним особам та видано 10 довідок про подану податкову декларацію про майновий стан і доходи. 

Нагадаємо, в Центрі обслуговування платників можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні послуги. Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників, можна переглянути на інформаційних стендах в приміщенні Центру обслуговування платників за адресою: м. Кобеляки, вул.Касьяна, 2, та на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС за посиланням http://poltava.tax.gov.ua. Також можна отримати консультації за номером телефона «гарячої лінії» 3-25-93.

Кобеляцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області