Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання платникам якісних та зручних послуг - пріоритетний напрямок роботи ДПІ у м. Полтаві

опубліковано 10 листопада 2023 о 15:18

Основними завданнями ДПІ у м. Полтаві Головного управління ДПС у Полтавській області є здійснення сервісного обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг.

В  Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Полтаві  створено сприятливі умови для платників податків з метою надання якісних адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг. На сьогодні забезпечується надання 81 адміністративної послуги.

 За січень - жовтень 2023 року Центр обслуговування платників відвідало 39473 суб’єкта господарювання, фахівцями ДПІ у м. Полтаві опрацьовано 46683 звернення щодо надання адміністративних послуг.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Полтавській області, платники мають можливість ознайомитись за посиланням  https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

В умовах сьогодення одним із пріоритетних напрямків роботи ДПС для надання платникам якісних та зручних послуг  залишається розвиток онлайн-сервісів. 

Найпопулярнішим електронним сервісом є «Електронний кабінет платника», за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС і платників у режимі реального часу та який на сьогодні забезпечує повний спектр послуг для платників податків, як юридичних так і фізичних осіб – підприємців та фізичних осіб – громадян. 

В Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Полтаві на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання щодо функціонування «Електронного кабінету платника».

Вхід до «Електронного кабінету ДПС України» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через  офіційний вебпортал ДПС України http://tax.gov.ua  з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.  Повну інструкцію щодо його функціоналу, можливостей режимів та сервісів, відповіді на популярні запитання тощо розміщено за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/help/

Доступно та просто про сервіси Е-кабінету, Е-кабінету для громадян та InfoTAX для платників податків у інформації підрозділу «Е-кабінет» розділу «Онлайн-навчання» вебпорталу ДПС (https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/e-kabinet/ ). 

Щоденно фахівці ДПІ у м. Полтаві надають консультації та практичну допомогу з питань роботи сервісів «Електронний кабінет платника», мобільного застосунку «Моя податкова» та інших сервісів.

 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС  у  Полтавській  області, тел. (0532)594505,

 (0532) 593030