Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ДПІ у м. Полтаві триває навчання з питань подання звітності в електронному вигляді

опубліковано 01 листопада 2023 о 14:03

Фахівцями відділу податкових сервісів та звітності, організації роботи ЦОП ДПІ у м. Полтаві Головного управління ДПС у Полтавській області на постійній основі проводиться навчання для громадян щодо подання звітності в електронному вигляді з метою реалізації права на отримання податкової знижки. Під час таких заходів платники отримують як теоретичні знання, так і практичний досвід щодо заповнення звітності в електронному вигляді.

Присутніх на навчанні поінформовано, що подати декларацію про майновий стан і доходи з копіями підтверджуючих документів можна віддалено через «Електронний кабінет платника» (http://cabinet.tax.gov.ua) або через мобільний застосунок «Моя податкова», який доступний громадянам та може бути завантажений на телефони як на платформі Android, так і iOS. Для цього потрібно мати лише електронний ключ, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

Слід зазначити, що розвиток онлайн-сервісів для надання платникам якісних та зручних послуг залишається одним із пріоритетних напрямків роботи ДПС.

Нагадуємо, що у разі виникнення питань з подання звітності в електронному вигляді суб’єкти господарювання можуть звернутися до фахівців ДПІ у м. Полтаві Головного управління ДПС у Полтавській області за телефоном (0532) 59-44-17.

ДПІ у м. Полтаві Головного управління ДПС у Полтавській області, тел. (0532) 59-30-30, (0532) 59-45-05