Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча лінія» щодо застосування РРО в Семенівській ДПІ

опубліковано 18 вересня 2023 о 13:21

Семенівською державною податковою інспекцією Головного управління ДПС у Полтавській області впродовж  вересня було проведено ряд сеансів  телефонного зв’язку  «гаряча лінія» для платників податків щодо застосування РРО та ПРРО.

 Під час сеансів дозвонювачі дізналися про порядок застосування та використання РРО/ПРРО та обов’язок використання  РРО/ПРРО підприємцями ІІ-ІV груп спрощеної системи оподаткування, які здійснюють розрахункові операції готівкою із застосуванням електронного платіжного засобу.

Також платників було повідомлено про можливість  застосування безоплатного ПРРО від ДПС, функціонал якого відповідає законодавчим вимогам, а придбання, оновлення та застосування не потребує витрат та спеціальних навичок користувача. Дізнатися більше про програмні реєстратори розрахункових операцій можливо на офіційному сайті ДПС України.

Додатково повідомляємо, що Семенівська ДПІ щодня  з 09:00 до 12:00 години проводить сеанси телефонного зв’язку «Гаряча лінія» з питань реєстрації РРО та ПРРО за телефоном  05341-91478.

Семенівська ДПІ  ГУ ДПС у Полтавській області