Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Центру обслуговування платників Кременчуцької ДПІ за січень-серпень 2023 року

опубліковано 14 вересня 2023 о 13:12

Фахівцями Кременчуцької ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області у Центрі обслуговування платників здійснюється надання адміністративних послуг та сервісне обслуговування платників податків,  проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо застосування податкового законодавства та надаються усні консультації.

Загальна кількість звернень щодо надання адміністративних послуг за січень-серпень 2023 року становить 16088, із них безпосередньо надані в Центрі обслуговування платників – 8425 (52,4%), а  7663 звернення – в електронному вигляді (47,6%). 

Найбільш запитуваною адміністративною послугою є послуга з видачі картки платника. Зокрема, в січні-серпні поточного року фахівцями Кременчуцької ДПІ видано 4600 карток платника податків;

Також найбільш вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню  документів платників єдиного податку. Так, з початку 2023 року зареєстровано 3944 платника єдиного податку фізичних осіб-підприємців, видано 4120  витягів з реєстру єдиного податку. 

З початку 2023 року 925 громадянам видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

За січень-серпень 2023 року зареєстровано: 

- реєстраторів розрахункових операцій — 736; 

- книг обліку розрахункових операцій — 1150; 

- розрахункових книжок - 254. 

За зазначений період суб’єктам господарювання видано 152 витяги з реєстру платників податку на додану вартість. 

Крім того, в Центрі обслуговування платників працівниками Кременчуцької ДПІ постійно надаються консультації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості його використання.

Перелік адміністративних та сервісних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/ .

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області