Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці ДПІ у м. Полтаві провели тренінг для платників податків

опубліковано 26 липня 2023 о 15:15

Основними завданнями ДПІ у м. Полтаві Головного управління ДПС  Полтавській області є здійснення сервісного обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг.

Наразі одними із актуальних питань є звернення суб’єктів господарювання щодо  отримання Витягу з реєстру платників єдиного податку.

Днями в ДПІ у м. Полтаві проведено черговий тренінг про порядок отримання Витягу платника єдиного податку щодо видів господарської діяльності при внесенні змін до реєстру платників єдиного податку.

В ході проведення тренінгу податківці пояснили, що Витяг видається безпосередньо за основним місцем обліку платника податку (державній податковій інспекції, через яку подано Запит), особисто фізичній особі – підприємцю при пред’явленні документа, що посвідчує особу, або її представнику за умови пред’явлення довіреності на отримання Витягу, засвідченої в нотаріальному порядку. 

За бажанням платник єдиного податку може безоплатно та безумовно, у контролюючому органі за місцем податкової адреси, отримати Витяг з реєстру платників єдиного податку (у тому числі в електронному вигляді). Витяг є дійсним до внесення змін до реєстру. При цьому роздрукований електронний витяг в паперовому вигляді не вважається оригіналом.

Під час проведення тренінгу було надано допомогу платникам єдиного податку у надсиланні через Електронний кабінет Запиту про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку.

У разі виникнення труднощів під час роботи з Електронним кабінетом, суб’єкти господарювання можуть звернутися до фахівців ДПІ у м. Полтаві Головного управління ДПС  Полтавській області, які на постійній основі надають консультації з питань роботи електронних сервісів ДПС, як по телефонам «гарячих ліній», так і в Центрі обслуговування платників, який знаходиться за адресою м. Полтава, вул. Європейська, 155.


ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 593030, 633231