Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Змінився графік роботи Центру обслуговування платників Кременчуцької ДПІ

опубліковано 18 липня 2023 о 14:40

В Кременчуцькій ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області інформують, що відтепер Центр обслуговування платників (далі – ЦОП) приймає відвідувачів з понеділка до п’ятниці з 08-00год. до 17-00год.( в п’ятницю – до 15-45 год.,  обідня перерва з 12-00год. до 12-45 год., субота-неділя – вихідні дні.

В податковій інспекції нагадують, що Перелік адміністративних та сервісних послуг, які надаються Центром обслуговування платників можна переглянути на офіційному субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/.

Окрім надання адміністративних послуг в ЦОП платникам та громадянам надаються консультативні та інформаційні послуги. Щоденно спеціалісти ДПІ надають консультації та практичну допомогу з питань формування звітності та роботи сервісу «Електронний кабінет платника» та інших сервісів. 

Звертаємо увагу, що у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану ЦОП забезпечено надання адміністративних послуг та здійснення інших функцій сервісного обслуговування незалежно від місця обліку платника податків.
 
Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області