Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінги для громадян у Семенівській ДПІ

опубліковано 12 липня 2023 о 13:04

В центрі обслуговування платників фахівцями Семенівської ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області було проведено ряд тренінгів щодо користування Електронним кабінетом для подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік з метою отримання податкової знижки.

Фахівці Семенівської ДПІ ознайомили учасників  із порядком подання податкової звітності засобами Е-кабінету з використанням кваліфікованого електронного підпису (https://cabinet.tax.gov.ua), а саме  розділом «ЕК для громадян»/ «Податкова декларація про майновий стан і доходи» є можливість створити, заповнити,  перевірити  та подати декларацію до контролюючого органу, разом із копіями первинних документів, у тому числі для використання права на податкову знижку. 

Індивідуальні заняття для платників податків проводяться на постійній основі. Метою подібних заходів є отримання практичної допомоги від податківців при поданні звітності, заяв та інших документів через електронні сервіси від ДПС. Платникам  детально та покроково надаються роз’яснення - як можна швидко та доступно отримати ЕЦП через додаток Приват24 або через інші надавачі ЕДП, зокрема, скористатися податковими електронними сервісами, швидко та зручно подати звітність, переглянути нарахування та сплату в ІКП тощо.

Електронний кабінет поєднав у собі ряд можливостей. Це і сплата податків, і подання звітності, і подання заяв та декларацій в режимі онлайн. Сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит «Електронний кабінет ДПС», або перейти за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/.

Консультації можна отримати в ЦОП Семенівської ДПІ за адресою: смт.Семенівка, вул.Незалежності,4, телефон 05341-92143, 05341-91478

 

Семенівська ДПІ  ГУ ДПС у Полтавській області