Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС це зручно та швидко!

опубліковано 31 березня 2023 о 13:00

Працівники Кременчуцької ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області щоденно проводять  роботу в напрямку популяризації спілкування платників податків з органами ДПС в режимі он-лайн.

Завдяки роботі електронних сервісів ДПС платники податків мають можливість безкоштовно підготувати і подати у режимі реального часу електронну звітність, отримати необхідну послугу, довідку чи інформацію не виходячи з офісу чи дому. Саме працівники ДПІ активно працюють для збільшення кількості користувачів подачі звітності до податкової служби засобами телекомунікаційного зв’язку.

У Кременчуцькій ДПІ радять платникам та громадянам активніше користуватись електронними сервісами, особливо в період військового стану, адже це зручно, швидко та значно економить час.

Щодо практичної допомоги, то місцеві платники мають нагоду пройти тренінг щодо  користування Електронним кабінетом від фахівців Кременчуцької державної податкової інспекції.   

Працівники Кременчуцької ДПІ  в доступній формі демонструють зручність та простоту роботи з електронними сервісами ДПС та надають платникам податків практичну допомогу при поданні звітності через Електронний кабінет. 

Кременчуцька ДПІ  ГУ ДПС у Полтавській області