Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кременчуцька ДПІ: Подання податкової звітності через сервіс «Електронний кабінет»

опубліковано 23 січня 2023 о 11:30

Фахівці Кременчуцької ДПІ щоденно проводять тренінги для платників податків щодо використання сервісу «Електронний кабінет» та подання звітності в електронному вигляді.

В центрі обслуговування платників створено робочі місця для громадян чи фізичних осіб  підприємців, де кожен бажаючий  може отримати кваліфіковану допомогу в отриманні ключа та подати звітності через електронний кабінет, що суттєво економить час та ресурси, витрачені на документообіг, полегшує співпрацю платників з органами ДПС.

Проводяться індивідуальні навчання з платниками податків, які виявили бажання подати звітність за допомогою ЕЦП, але виникли проблеми та помилки при подачі звітності. Метою подібних щоденних заходів є надання практичної допомоги платникам при подачі звітності, або подачі заяв через електронні сервіси. Платникам податків детально та покроково надаються роз’яснення, як можна швидко та доступно отримати ЕЦП через застосунок Дія, додаток Приват-24, або іншими надавачами ЕДП.

Нагадуємо, що для подання звітів в електронному вигляді перш за все необхідно отримати електронний цифровий підпис для авторизації в сервісі «Електронний кабінет платника».   

Кременчуцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області