Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесення змін до реєстру платників ЄП у разі зміни видів економічної діяльності (ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області)

опубліковано 22 червня 2022 о 16:37

Державна податкова інспекція у м. Полтаві нагадує, що при внесенні змін до видів економічної діяльності платникам єдиного податку необхідно подати заяву про застосування спрощеної системи оподаткування з позначкою «Внесення змін».

Форма Заяви про застосування спрощеної системи оподаткування, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 16.07.2019 № 308 (далі–Заява).

Звертаємо увагу, що подати Заяву до контролюючого органу суб’єкт господарювання може в електронній формі за допомогою кваліфікованого електронного підпису в Електронному кабінеті ДПС України.

Для подання Заяви фізичною особою — підприємцем засобами електронного зв`язку необхідно в меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету обирати рік та місяць, в якому створюється Заява, та з переліку електронних форм обрати Заяву за формою F0102003. При цьому за замовчуванням встановлюється орган ДПС за місцем основної реєстрації.

У запропонованій формі Заяви необхідно заповнити відповідні поля електронного документу, поставити відмітку у пункті 5.4. про внесення змін до реєстру платників єдиного податку щодо видів господарської діяльності, підписати та надіслати, при цьому реєстраційні дані платника податків заповнюються автоматично.

 

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 593030, 594505                                               


 

 

 

 

 

 

 

.