Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – сучасний формат спілкування

опубліковано 27 червня 2023 о 07:54

Звертаємо вашу увагу на зручний та ефективний інструмент спілкування та взаємодії – Комунікаційна податкова платформа. Це сучасний сервіс не лише для діалогу бізнесу, громадськості та податківців, але й для оперативного вирішення актуальних питань застосування податкового законодавства. 

Що робити, щоб звернутись на Комунікаційну податкову платформу? Напишіть електронного листа на адресу poltava.ikc@tax.gov.ua. 

Рекомендуємо вказати ПІБ, код РНОКПП, контактний номер телефону – для фізичних осіб, назву суб’єкта господарювання, код ЄДРПОУ, контактний номер телефону – для юридичних осіб. Опишіть  ваше проблемне питання.

Відповідь на ваше питання надається дуже швидко. Існують різні варіанти відповіді – письмова у вигляді електронного листа, телефонний дзвінок відповідального фахівця профільного структурного підрозділу, зустріч в робочому форматі або зустріч в режимі онлайн, наприклад, на платформі Zoom. 

Для зручності платників розроблена та висвітлена покрокова інструкція щодо спілкування за допомогою комунікаційної податкової платформи, ознайомитись з нею можна на офіційному субсайті Головного правління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9213.html

Долучайтесь до спілкування а допомогою регіональної  комунікаційної податкової платформи poltava.ikc@tax.gov.ua

Завжди відкриті до спілкування та чекаємо на ваші запитання.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області