Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини долучились до івенту «Шлях гідності: захист прав людини в умовах військового стану на території Полтавської області»

опубліковано 14 червня 2024 о 13:50

Днями за сприяння та ініціативи Ради Омбудсмена на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся публічний івент «Шлях гідності: захист прав людини в умовах військового стану на території Полтавської області», до якого долучилась очільниця податкової служби Алла Рябкова.  

Урочисте відкриття події здійснив Уповноважений  Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець у режимі онлайн. Вітальні слова присутнім проголосили Представник Уповноваженого Владислав Носенко та  заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Володимир Василенко.

У заході взяли участь понад 150 представників органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, благодійних фондів і правозахисних організацій.

Доповідачі та учасники івенту обговорили стан дотримання прав і свобод людини у територіальних громадах області. Також акцентували увагу на налагодженні взаємодії між органами державної влади й місцевого самоврядування в пошуках механізмів подолання викликів щодо можливих порушень прав людини та громадянина, консолідації спільних зусиль у питаннях захисту прав дітей.

Тільки разом ми здолаємо ворога заради мирного майбутнього наших дітей у демократичній і вільній Україні!

          

 Головне управління ДПС у Полтавській області