Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини долучились до онлайн-сесії: «Відкриття та ведення успішного бізнесу в Україні»

опубліковано 30 травня 2024 о 14:19

У рамках проєкту «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей», який реалізується Фондом Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, за фінансової підтримки Європейського Союзу та у партнерстві з громадською організацією «Інноваційні соціальні рішення», продовжується підтримка жінок Полтавщини, Сумщини, Миколаївщини та Дніпропетровщини не лише в питаннях працевлаштування, але й започаткування власної справи.

Очільниця податкової служби Полтавської області Алла Рябкова залюбки долучилася до участі в онлайн-сесії на тему: «Відкриття та ведення успішного бізнесу в Україні: державна реєстрація, оподаткування та гранти», яка відбулася за сприяння Жіночого центру працевлаштування.   

Алла Рябкова відзначила, що такий інноваційний підхід до розвитку жіночого підприємництва надзвичайно важливий крок в умовах сьогодення, адже мова йде про створення нових робочих місць, працевлаштування жінок, більшість із яких вимушено покинули домівки та стали внутрішньо переміщеними особами, про підтримку економіки – тим самим допомогу нашій мужній армії. 

Фахівці податкової служби області – начальник управління податкових сервісів Ірина Сорокіна та в. о. начальника управління оподаткування фізичних осіб Інна Новоселецька – підготували ключові меседжі щодо наступних питань: державна реєстрація підприємницької діяльності, взяття на податковий облік, вибір видів економічної діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010 і системи оподаткування в частині особливостей нарахування та сплати податків, особливості подання звітності, порядок оподаткування грантової допомоги. 

Пам’ятаємо – в єдності наша сила! 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області