Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтавщини долучилися до Ярмарку вакансій  

опубліковано 07 травня 2024 о 13:45

У рамках Меморандуму про співпрацю між Державною податковою службою України та Полтавським державним аграрним університетом, підписаного 10 квітня 2023 року, представники Головного управління ДПС  у Полтавській області 2 травня 2024 року взяли участь у Ярмарку вакансій університету.

Під час заходу керівник служби управління персоналом Головного управління Володимир Литвиненко розповів студентам університету про напрями діяльності, актуальні вакансії, умови роботи та працевлаштування  в податковій службі.

Випускниці університету минулого року Катерина Сацька та Іванка Пиляк, які вже працюють у Головному управлінні, поділилися з наступниками враженнями від проходження державної служби в контролюючому органі.

Співпраця між Головним управлінням та університетом у питаннях, пов’язаних із освітньою, навчально-просвітницькою діяльністю, інформаційно-роз’яснювальною роботою, підготовкою фахівців з вищою освітою для роботи в органах ДПС, профорієнтаційною роботою серед учнівської молоді, проходженням студентами виробничої та переддипломної практик на базі податкових органів, є системною та ефективною.

Тож запрошуємо на роботу до податкової служби! Очікуємо резюме на електронну адресу: poltava.study@tax.gov.ua, або за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 4, тел.: 0532 - 503545, 0532 – 503546.

Головне управління ДПС у Полтавській області