Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця та відкритий діалог з аграріями області у фокусі уваги податківців Полтавщини

опубліковано 01 грудня 2023 о 16:35

Агропромисловий комплекс Полтавської області потужний і незламний, не дивлячись на повномасштабне вторгнення агресора на нашу землю. Саме тому комунікація та ефективна співпраця з аграріями Полтавщини – завжди у фокусі уваги податківців області.

Так, днями в Головному управлінні ДПС у Полтавській області відбулась робоча зустріч очільниці податкової служби області Алли Рябкової та керівника громадської організації «Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка» Василя Бурлаки. 

Темою спілкування стали актуальні для сільгоспвиробників питання  та практичні аспекти застосування податкового законодавства: особливості спрощеної системи оподаткування для платників єдиного податку ІV групи, порядок розрахунку та обчислення мінімального податкового зобов’язання, переваги та можливості сучасних електронних сервісів ДПС – мобільного застосунку «Моя податкова»,  чат-бота «InfoTax», Електронного кабінета платника.

Алла Рябкова відзначила, що  саме завдяки комунікації, зустрічам, зворотному зв’язку від платників податків, формуються засади довіри бізнесу до органів державної влади, що є важливим фундаментом розвитку країни.

Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю на шляху до Перемоги, адже в єдності наша сила!

Головне управління ДПС у Полтавській області