Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ про затвердження складу громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області від 29.09.2020 № 1700

опубліковано 29 вересня 2020 о 10:01

                                                ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

від 29 вересня 2020 року                        Полтава                                                         № 1700

 

Про затвердження  складу громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській  області                             

        З метою забезпечення систематичного діалогу, реалізації принципів відкритості і гласності, забезпечення дії механізмів підзвітності органів державної податкової служби громадськості, для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю,  налагодження ефективної   взаємодії, врахування  громадської  думки  під  час  формування та реалізації державної політики, відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 N 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (із змінами), та враховуючи рішення Установчих зборів щодо формування громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області (протокол від 08.09.2020).

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити склад громадської ради при Головному управлінні ДПС    у Полтавській  області, що додається.

2. Призначити секретарем громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області головного державного інспектора відділу пресслужби, інформаційної політики та адміністрування субсайту організаційно – розпорядчого управління Головного управління ДПС  у Полтавській області Вовк Ірину.

3. Організаційно – розпорядчому управлінню Головного управління ДПС у Полтавській області (Порощай Жанна) оприлюднити склад громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області на субсайті Територіальних органів ДПС у Полтавській області офіційного вебпорталу ДПС України.

Термін - протягом трьох робочих днів.

4. Вважати таким, що втратив чинність, наказ Головного управління ДПС у Полтавській області від 21.02.2020 № 520 „Про утворення ініціативної групи з формування складу громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області”.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В.о. начальника                                                                             Наталія НОВОЖЕНІНА                          

Додаткові матеріали