Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про набори даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних (Із змінами, внесеними Наказом Головного управління ДПС у Полтавській області від 25.06.2024 № 200 )

опубліковано 26 червня 2024 о 15:44

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПC У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

     НАКАЗ

 

 

від 02 березня 2021 р.                                   

№ 217

 

Із змінами, внесеними наказами Головного управління ДПС у Полтавській області

від 01.06.2021  № 355

від   14.02.2022  № 55

  від 25.06.2024  № 200

Про набори даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих  даних

На виконання вимог пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 409 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відкритих даних», пункту 24 Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 № 835 (зі змінами) (далі – Положення), статті 10¹ Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» (зі змінами), керуючись вимогами підпункту 51 пункту 4 Положення про Головне управління ДПС у Полтавській області, затвердженого наказом Державної податкової служби України від 12.11.2020 № 643 (зі змінами) та враховуючи лист ДПС України від 10.02.2021 № 3657/7/99-00-01-05-03-07,

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних (далі - Перелік), і відповідальних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Полтавській області (далі - ГУ ДПС), що додається.

 

  1. Управлінню організації роботи (Порощай Жанна) забезпечити підготовку інформації для наборів даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних:

 

2.1. наборів даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних, згідно з додатком, затвердженим цим наказом;

 

2.2. паспорта набору даних (пункт 7 Положення) та структури набору даних (пункт 2 Положення), які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних і у форматах, визначених пунктом 8 Положення, та надалі у разі внесення змін до таких даних;

 

2.3. відомостей про зміну відповідальних осіб, зазначених у паспорті набору даних, які підлягають оприлюдненню (оновленню) у формі відкритих даних.

Термін: постійно.

 

  1. Визначити відповідальними особами за:

 

3.1. завантаження наборів даних на Єдиний державний веб-портал відкритих даних (data.gov.ua) та на субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області офіційного вебпорталу Державної податкової служби України (poltava.tax.gov.ua) Ходіс Ганну - завідувача сектору розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації управління організації роботи ГУ ДПС та Кінаш Людмилу - головного державного інспектора сектору розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації управління організації роботи ГУ ДПС, які здійснюють заповнення інформації, визначеної у пункті 2, та подання паспорта набору даних, структури набору даних та сам набір даних на зазначених інформаційних ресурсах;

 

3.2. оприлюднення інформації (у частині її технічного розміщення), визначеної статтею 15 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації» (зі змінами) на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області офіційного вебпорталу Державної податкової служби України Захарченко Вікторію – головного державного інспектора сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС.

Термін - постійно.

        

  1. Покласти персональну відповідальність за підготовку, актуальність, достовірність та оновлення інформації для наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, на управління організації роботи ГУ ДПС.

        

  1. Управлінню організації роботи (Порощай Жанна), сектору інформаційної взаємодії (Захарченко Вікторія) забезпечити оприлюднення цього наказу на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних та на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області офіційного вебпорталу Державної податкової служби України.

Термін - не пізніше робочого дня, що настає за днем після його видання.

 

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник                                                                                 Олександр ЛАВРОВ

 

Заступник начальника управління –

начальник відділу організації, планування роботи,

моніторингу та контролю

управління організації роботи                                                           Леся СТРУК

                       

Додаткові матеріали