Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота з повідомленнями про корупцію в ГУ ДПС у Полтавській області

опубліковано 16 квітня 2020 о 10:17

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції на виконання п. 7.8 Наказу ДПС України від 27.02.2020 №108 «Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, в органах Державної податкової служби» та на вимогу Розділу ІX Порядку повідомляє про стан організації роботи з повідомленнями про корупцію в ГУ ДПС у Полтавській області.

Протягом І кварталу 2020 року надійшло 4 повідомлення щодо причетності співробітників ГУ ДПС у Полтавській області до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону, які надходили через сервіс «Пульс» (1 повідомлення) або засобами поштового зв’язку (3 повідомлення).

Предметом розгляду повідомлень були порушення правил етичної поведінки, вимагання неправомірної вигоди та порушенням вимог Закону під час реалізації матеріалів документальної перевірки.

За результатами розгляду повідомлень 3 з них не знайшли свого підтвердження та в 1 випадку встановлено наявність порушень з боку працівника ГУ ДПС у Полтавській області, відносно якого матеріали перевірки скеровано до дисциплінарної комісії з метою прийняття рішення щодо притягнення останнього до дисциплінарної відповідальності.

Нагадуємо, що повідомлення про порушення вимог Закону України від 14.10.2014 №1700-VII «Про запобігання корупції» можна надати через окрему електронну поштову скриньку pl.zvk@tax.gov.ua, через спеціальну телефонну лінію (0532) 50-35-34 особисто або іншими засобами поштового зв’язку за адресою: вул. Європейська,4, м. Полтава, 36000.