Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги від ДПС Полтавщини: опрацьовано майже 90 тисяч звернень

опубліковано 24 червня 2024 о 08:03

За п’ять місяців 2024 року Центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Полтавській області відвідало більше 91 тисячі платників податків із метою отримання адміністративних послуг. Очільниця податкової служби області Алла Рябкова повідомила, що за результатами розгляду таких звернень надано 88 839 адміністративних послуг.

Понад 28 тисяч мешканців Полтавщини звернулось у податкову службу області аби отримати картку платника податків та внести до паспорта громадянина України (у формі книжечки) дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Станом на 1 червня 2024 року надано 28 430 таких послуг, що на 3 292  більше, ніж за відповідний період минулого року. Крім того, збільшилась кількість видачі відомостей з ДРФО платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, за січень – травень поточного року надано 14 167 таких послуг.

Нагадуємо про можливість дистанційного запису для отримання адміністративних послуг в Центрах обслуговування платників – електронну чергу.

Додаткового повідомляємо, що на порталі Дія стартувала комплексна послуга е-Підприємець. Відтепер підприємці мають можливість замовити необхідні послуги для ведення власного бізнесу, змінити або розширити сферу діяльності за пів години без відвідування установ. Детальніше про доступні послуги – тут.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області