Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тільки разом – тільки до перемоги! Щира подяка платникам Полтавщини за плідну співпрацю та стійкість!

опубліковано 02 серпня 2022 о 08:57

Долаючи перешкоди та адаптуючись до умов воєнного стану, єднаючись один із одним, підприємці Полтавщини сумлінно сплачують податки, надають робочі місця, підтримують економіку країни. Адже як ніколи розуміють, що тільки сіпільними зусиллями та соціально відповідальною поведінкою можна зберегти нашу державу.

Так, у січні - липні 2022 року до бюджетів усіх рівнів по ГУ ДПС у Полтавській області мобілізовано платежів в сумі 32 млрд 913,2 млн гривень. До державного бюджету зібрано платежів в сумі 23 млрд 785,2 млн грн., до місцевих бюджетів надійшло платежів в сумі 9 млрд 128,8 млн грн., надходження сум єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в сумі 6 млрд 233,8 млн грн

“Сьогодні ми, як ніколи, націлені на перемогу! Дякуємо сумлінним платникам податків Полтавщини, які забезпечують потужний тил нашим захисникам, усвідомлюючи важливість принципу “кожен на своєму місці”! Саме ви, попри всі складнощі та з вірою у майбутнє, не припиняєте працювати й динамічно розвиватись! Ваша діяльність не менш героїчна, ніж подвиг на фронті в скрутний для нашої країни час!” - відзначила в.о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

Головне управління ДПС у Полтавській області