Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’язань на суму майже 300 млн гривень

опубліковано 11 червня 2024 о 08:00

За січень – травень 2024 року фахівцями управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області було здійснено 914 перевірок суб’єктів господарювання, з яких 730 фактичних.

Від початку поточного року за результатами роботи підрозділів управління податкового аудиту до державного бюджету донараховано 298,6 млн грн податкових зобов'язань, із яких вже надійшло 38,8 млн гривень. Про це повідомила очільниця Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

У ході проведених фактичних перевірок до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 26,4 млн гривень. За результатами перевірок, згідно з якими наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 2,9 млн гривень.

Оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків у 2024 році розміщений за посиланням - https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/plani-ta-zviti-roboti/760287.html .

Нагадуємо про те, що громадяни можуть повідомити податкову службу через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram про відомі факти порушень законодавства, зокрема, щодо: незастосування РРО/ПРРО, невидачу чеків; відмову у розрахунку банківською картою; здійснення господарської діяльності без державної реєстрації, тощо.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області