Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вебінар для податківців Полтавщини в рамках. Місяця обізнаності з ментального здоров’я та Всеукраїнської програми «Ти як?»

опубліковано 07 червня 2024 о 08:24

За ініціативою очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової, на поточний та майбутні роки розроблений комплекс заходів щодо розвитку культури піклування про ментальне здоров’я серед податківців області, а також заплановані зустрічі та воркшопи з представниками регіональної програми «Ти як?», ініційованою першою леді Оленою Зеленською.

Тож вкотре фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області долучилися  до тренінгу, присвяченого ментальному здоров’ю. Цього разу зустріч із регіональною координторкою програми «Ти як?» Юлією Ющенко відбулась  у форматі Zoom-конференції.

Під час сьогоднішнього тренінгу Юлія Ющенко наголосила, що ментальне здоров’я – це не лише стан щастя й добробуту, можливість протистояти зовнішнім стресовим факторам, але й здатність продуктивно працювати та робити внесок у  суспільне життя. Детально зупинилась на цілях, інструментах та популярних техніках програми.

Для податківців області були презентовані дуже цікаві інформаційні матеріали щодо важливості ментального здоров’я та емоційної стійкості в надскладних умовах війни. Учасники подякували лектору за цікаву доповідь і відкритість під час відповідей на запитання.

  Головне управління ДПС у Полтавській області