Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вкотре податківці Полтавщини стали учасниками тренінгу в рамках Місяця обізнаності з ментального здоров’я та Всеукраїнської програми «Ти як?»

опубліковано 22 травня 2024 о 08:24

Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Полтавській області відбувся черговий тренінг під назвою «Перша психологічна допомога». Захід був проведений  в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

За ініціативи очільниці податкової служби Алли Рябкової та за  рекомендацією регіональної координаторки програми Юлії Ющенко, начальник Центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Полтавській області Юлія Фалєєва провела надзвичайно пізнавальний  практичний семінар.

Під час відкритого та цікавого спілкування Юлія Фалєєва надала практичні рекомендації щодо подолання стресу та панічних атак, основних дій у надзвичайних ситуаціях, ключові аспекти комунікації з колегами, які проходять службу в лавах Збройних Сил України, та членами їх сімей, внутрішньо переміщеними особами. Навела приклади цікавих вправ для відновлення внутрішнього ресурсу та рівноваги, способів переключення уваги та поведінки  в різних стресових ситуаціях.

Податківці щиро подякували спікерці за креативний та змістовний тренінг.

 Головне управління ДПС у Полтавській області