Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг для податківців Полтавщини в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

опубліковано 10 травня 2024 о 08:24

У надскладних умовах сьогодення дуже важливо дбати про ментальне здоров’я, вміти долати стрес, зумовлений війною, підтримувати один одного та освоїти правильні техніки відновлення психоемоційного стану. Саме тому по всій країні впроваджують Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?», ініційовану першою леді Оленою Зеленською.

З метою імплементації програми підтримки ментального здоров’я в корпоративну культуру податкової служби Полтавщини, за ініціативи очільниці Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, днями до податківців завітала регіональний  координатор програми «Ти як?» Юлія Ющенко.

Для податківців області були підготовлені неймовірно цікаві презентаційні матеріали щодо важливості ментального здоров’я та емоційної стійкості в надскладних умовах війни, його впливу на фізичний стан людини. Юлія Ющенко детально зупинилась на цілях, інструментах та популярних техніках програми. Учасникам тренінгу надали корисні пам’ятки, книжки та друковані вкладки-нагадування, як взяти себе в руки, заспокоїтись, створити «символ сили», почати дихати «по долонці».

Очільниця податкової служби області Алла Рябкова подякувала координаторці за відкритість і неймовірно дружню атмосферу під час спілкування.

У рамках проведення Місяця обізнаності з ментального здоров’я та Всеукраїнської програми «Ти як?» учасники домовились по подальшу співпрацю та проведення низки тренінгів.

Головне управління ДПС у Полтавській області