Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» в Оржицькій ДПІ

опубліковано 18 січня 2024 о 14:19

Оржицька ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області інформує.

Днями, за участі начальниці Оржицької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Полтавській області Раїси Мазняк відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповіла на питання стосовно декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році.

Під час заходу учасників проінформувано, що з 1 січня 2024 року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року.  

Подання декларації про майновий стан і доходи за минулий рік - це конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України).

Посадовець звернула увагу платників податків – фізичних осіб, що з 01.01.2024 діє нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), у зв’язку із набранням чинності наказу Міністерства фінансів України від 28 серпня 2023 року № 467 «Про затвердження Змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2023 року за № 1817/40873.

Спілкуйтеся з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу  «InfoTAX»   https://t.me/infoTAXbot
Більше інформації на офіційних сторінках у соціальній мережі Facebook:
Державна податкова служба  України  https://www.facebook.com/TaxUkraine
та  ДПС у Полтавській області  https://www.facebook.com/tax.poltava/
Підписуйтесь на канали інформування ДПС Telegram https://t.me/tax_gov_ua 
Державна податкова служба України YouTube  youtube.com/TaxUkraine

Оржицька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області