Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Полтави продовжують кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування

опубліковано 28 грудня 2021 о 09:33

ДПІ у м. Полтаві продовжує інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

28 грудня 2021 року з метою залучення громадян до одноразового добровільного декларування та розміщення інформаційних матеріалів з даного питання працівники податкової відвідали магазини “ОПТИКА ЗІР” та “MOBISTYLE”, які розміщені за адресами: вул. 23 вересня, 9; вул. Івана Мазепи, 45/4 (ТЦ “Універсам Полтава”).

Процедура декларування – абсолютно добровільна та декларант не повинен підтверджувати джерела своїх доходів. Разом з тим необхідно пам’ятати, що “податкова амністія” поширюється лише на активи, які здобуті до 01 січня  2021 року.

Податківці інформували громадян, що декларування має ряд переваг, а саме: легалізація активів на компромісних умовах та можливість без застережень використовувати активи в майбутньому. Триває кампанія з 01.09.2021 року по 01.09.2022 року.

Декларація подається до Державної податкової служби України в термін з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року безпосередньо платниками через “Електронний кабінет” (https://cabinet.tax.gov.ua) з накладанням кваліфікованого електронного підпису.

Кожному учаснику зустрічі було вручено роз’яснювальні листівки та запропоновано ознайомитися з матеріалами щодо одноразового декларування, які розміщені на офіційному сайті ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.  

         Додатково нагадуємо, що в ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області створено напрямок «Гаряча лінія» щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів за телефоном 0532-594505 (щопонеділка з 10:00 до 12:00).

ДПІ у м. Полтаві ГУ ДПС у Полтавській області, тел. 594505,593030