Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергові шахраї!

опубліковано 01 червня 2021 о 08:24

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Полтавській області  вже неодноразово повідомляв про випадки телефонного шахрайства. Відповідно до інформації, яку надають суб`єкти підприємницької діяльності, на території обслуговування ГУ ДПС у Полтавській області зафіксовано випадки телефонних дзвінків від невідомих осіб. Злодії працюють за звичною схемою, представляючись від імені працівників ГУ ДПС у Полтавській області та вимагають кошти.

         У разі надходження  телефонних звернень, та наявності обґрунтованого переконання, що телефонне звернення до Вас здійснюється  від імені посадових осіб ГУ ДПС у Полтавській області, з метою отримання неправомірної вигоди, просимо невідкладно повідомляти про такі випадки відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Полтавській області за тел.  (0532) 503534, (0532) 503509.

         Відповідно до ст. 53 Закону України «Про запобігання корупції» передбачено державний захист викривачів.

         Права викривача виникають з моменту повідомлення інформації про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

         Додатково повідомляємо, що  у разі  явних шахрайських дій негайно звертатися до органів Національної поліції, СБУ та прокуратури.

         Вкотре нагадуємо, що службові особи ДПС у Полтавській області жодних вказівок по телефону щодо проведення перевірок, збирання коштів від свого чи імені довірених осіб не надавали й надавати не можуть. Вони завжди діють винятково в межах норм Податкового Кодексу та законодавства України.

         Податківці наполегливо радять бути пильними та обачними, не вступати в перемовини з телефонними шахраями та не перераховувати їм кошти.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області