Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч податківців Полтавщини з керівним складом Опішнянської ОТГ щодо подальшої співпраці

опубліковано 20 березня 2024 о 08:01

Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Полтавській області відбулась робоча зустріч очільниці податкової служби Алли Рябкової з керівником Опішнянської об’єднаної територіальної громади, головою Полтавського обласного відділення Всеукраїнської асоціації громад Миколою Різником.

Під час зустрічі обговорили головні напрями та формати подальшої співпраці для оперативного інформування платників податків щодо норм податкового законодавства. Запланували проведення подальших робочих зустрічей і семінарів з питань важливості своєчасної та у повному обсязі сплати податків і зборів, особливості заповнення податкових декларацій з податку на прибуток, виправлення самостійно виявлених помилок і подання уточненої декларації.

Крім того, в рамках реалізації суспільного договору між бізнесом та Урядом і роботи Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», визначили напрями подальшої співпраці з метою ефективної взаємодії задля побудови нового формату комунікації, прозорості оподаткування та чесній сплаті податків, формування сприятливого бізнес-клімату в державі відповідно до викликів сьогодення.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області