Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжується відкрита комунікація податківців Полтавщини з бізнесом

опубліковано 28 березня 2024 о 08:59

Протягом березня поточного року фахівці податкової служби області провели цикл інформаційно-роз’яснювальних заходів для інститутів громадянського суспільства, профільних асоціацій та бізнесу за тематикою: податок на прибуток підприємств та єдиний податок для юридичних осіб – платників єдиного податку третьої і четвертої груп.

Так, днями в Головному управлінні ДПС у Полтавській області відбулась робоча зустріч очільниці податкової служби Алли Рябкової з керівником комунального підприємства «Полтававодоканал» Олегом Мізіком.

Під час зустрічі обговорили важливість своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів. Мова йшла, зокрема, про порядок виправлення помилок, самостійно виявлених платником у раніше поданій декларації з податку на прибуток підприємств, та податкові наслідки такого виправлення; уточнену фінансову звітність; податкові різниці; збитки минулих періодів.

Відкритий діалог і живе спілкування завжди в пріоритеті податківців Полтавщини, адже платники податків мають відчувати підтримку та бути максимально обізнаними щодо норм податкового законодавства.

Інформаційно-роз’яснювальна робота для бізнесу та громадськості – у пріоритеті діяльності податкової служби області.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області