Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області вітали ветеранів служби

опубліковано 17 листопада 2021 о 16:58

Громадська організація «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» відзначає 15 років із дня свого створення. З цієї нагоди в ДПС України та в Головних управліннях на місцях, у форматі відеконференції, пройшла урочиста нарада за участі керівництва Державної податкової служби України, Всеукраїнської профспілки органів ДПС та безпосередньо винуватців свята – Асоціації ветеранів державної податкової служби України.

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області своїх колег, наставників, ветеранів податкової служби області привітав в.о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко. «Знання людей, які створювали та розвивали податкову систему, завжди у нагоді сучасним молодим фахівцям, які із вдячністю використовують найкращий досвід старшого покоління для втілення сучасних ідей, планів та новацій», -відзначив очільник обласного управління ДПС.

З нагоди пам’ятної дати в.о. начальника Головного управління ДПС Полтавщини вручив найдосвідченішим членам Асоціації вітальні адреси  та квіти. До привітань приєднався і голова місцевого осередку Асоціації ветеранів державної податкової служби України Богдан Лизун, побажавши своїм колегам здоров’я, довгих років життя, благополуччя, оптимізму та наснаги на подальші звершення.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області