Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оновлення довідника типів об'єктів оподаткування для подання форми №20-ОПП

опубліковано 27 березня 2023 о 13:00

Полтавська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області повідомляє, що Державна податкова служба оприлюднила на своєму сайті оновлений довідник типів об'єктів оподаткування станом на 28.12.2022 року. 

Нагадаємо, що відповідно до Порядку повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після їх реєстрації, створення чи відкриття до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.

Форма вказаного повідомлення передбачає заповнення типа об'єкта оподаткування.

Для цього пропонуємо скористатись оновленим Довідником типів об'єктів оподаткування (станом на 28.12.2022 р.)

Спілкуйтеся з податковою службою, до Ваших послуг – гарячі лінії та комунікаційна податкова платформа https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial, https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603531.html, субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/. Підписуйтесь на офіційну сторінку у соціальній мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/tax.poltava , а також на You Tube канал Головного управління ДПС у Полтавській області https://www.youtube.com/channel/UCJ-aNYbzifm8Ib0fnBx8xAA.      

Полтавська ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області