Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Що необхідно зробити у разі виявлення несправностей програмного РРО (Гадяцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області)

опубліковано 02 грудня 2021 о 14:46

Гадяцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області  повідомляє, що при виявленні несправностей реєстратора розрахункових операцій (далі - РРО) або пошкодження засобів контролю необхідно письмово або засобами телекомунікацій повідомити центр сервісного обслуговування протягом робочого дня, в якому виявлено несправності чи пошкодження.

Одночасно, до контролюючого органу, у якому зареєстрований суб’єкт господарювання як платник податків, направляється інформація протягом двох робочих днів після дня виявлення несправностей чи пошкоджень.

Якщо пошкодження виявлене у програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО), то платник засобами телекомунікацій має подати до контролюючого органу відповідне повідомлення за встановленою формою.

Повідомлення також надсилається виробнику ПРРО та/або центру сервісного обслуговування (за наявності).

У разі виявлення несправностей ПРРО або його викрадення чи компрометації особистого ключа суб’єкт господарювання зобов’язаний протягом дня, в якому виявлено несправність, направити до контролюючого органу і виробника ПРРО та/або центру сервісного обслуговування (за наявності) Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 2-ПРРО.

Гадяцька ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області