Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадська рада при ГУ ДПС у Полтавській області акцентує: АППУ та податкова служба Полтавщини – партнери не лише на папері

опубліковано 17 березня 2021 о 13:52

Це підтверджує чергова робоча зустріч, що пройшла днями в Головному управлінні ДПС у Полтавській області, в якій взяли участь член Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області - очільниця місцевого осередку Асоціації платників податків Галина Захарченко та працівники пресслужби обласного управління ДПС Полтавщини.

У ході конструктивного діалогу було обговорено подальші шляхи співробітництва та визначено пріоритети в роботі. А саме, очільниця регіонального осередку АППУ, як активний член Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області, відзначила, що робота в основному дорадчому органі при ГУ ДПС Полтавщини, який багато років очолює знаний науковець Олексій Нестуля, допомагає сторонам знаходити компроміси, вирішувати проблемні питання та формувати корисні пропозиції. Під час зустрічі, сторони погодилися й надалі співпрацювати в напрямку посилення ролі та авторитету платника податків в житті регіону та зобов’язалися надавати один одному всебічну підтримку.

З метою доведення інформації до членів АППУ податківцями було презентовано комплекти друкованої продукції на теми: застосування ПРРО/РРО, декларування доходів громадян, а також використання сучасних інформаційних ресурсів та месенджерів від податкової.

Головне управління   ДПС  у   Полтавській   області