Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків мають можливість подати повідомлення про корупцію

опубліковано 16 квітня 2024 о 08:29

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє про підключення до Єдиного порталу повідомлень викривачів.

Єдиний портал повідомлень викривачів – це інформаційно-комунікаційна система, яка має комплексну систему захисту інформації з підтвердженою відповідністю згідно із Законом України «Про захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах».

Портал є безпечним та конфіденційним каналом для викривачів. Він мінімізує людський фактор, унеможливлює втручання в систему і витік інформації та гарантує заявникам дотримання умов анонімності та конфіденційності, надійний захист персональних даних. Система забезпечує збирання, зберігання, використання, захист, облік, пошук та узагальнення повідомлень та іншої інформації від викривачів, у тому числі даних про їх статус, стан та результати розгляду їх повідомлень.

Викривачі через Портал можуть повідомляти про факти корупції, зокрема, в Головному управлінні ДПС у Полтавській області (далі – ГУ ДПС у Полтавській області), свідками яких вони стали, в тому числі й анонімно.

Якщо вам відомі факти таких правопорушень, повідомляйте про них на Єдиному порталі повідомлень викривачів, який знаходиться за посиланням: https://whistleblowers.nazk.gov.ua/#/.

Нагадуємо, що повідомити про корупцію  в ГУ ДПС у Полтавській області можливо такими способами:

 з використанням засобів поштового зв'язку на адресу: 36000, м. Полтава, вул. Європейська, 4;

на офіційну електронну пошту відділу з питань запобігання та виявлення корупції: poltava.zvk@tax.gov.ua;

 у письмовому вигляді через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції;

безпосередньо працівнику відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Полтавській області за номерами телефонів: (0532) 503534, (0532) 503509;

за допомогою скриньки для повідомлень про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, яка розміщена в холі 2-го поверху ГУ ДПС у Полтавській області біля інформаційного стенду уповноваженого підрозділу.

Головне управління ДПС у Полтавській області