Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’язань на понад 11 млн гривень

опубліковано 09 травня 2023 о 08:16

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова повідомляє представникам ЗМІ, що за січень – квітень 2023 року фахівцями управління податкового аудиту здійснено 666 перевірок суб’єктів господарювання, з яких 471 фактична. 

У січні – квітні поточного року за результатами роботи підрозділів управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області до державного бюджету донараховано – 11,2 млн грн податкових зобов'язань, із яких до бюджету вже надійшло 3,9 млн гривень. Узгоджено грошових зобов’язань за актами перевірок – 9,7 млн гривень.

За результатами контрольно-перевірочних заходів зменшено суму ПДВ, заявлену до відшкодування з бюджету на 234,8 млн грн, та від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 1,3 млн грн, тим самим упереджено несплату податку на прибуток на суму 225,5 тисяч гривень.

У ході проведених перевірок до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 3,52 млн гривень. За результатами перевірок, згідно з якими наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 2,16 млн гривень. 

Головне управління ДПС у Полтавській області