Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року підприємцями Полтавщини спрямовано до державного бюджету майже 1 мільярд гривень ПДВ

опубліковано 17 березня 2023 о 14:43

Як повідомляють у Головному управлінні ДПС у Полтавській області, за січень – лютий 2023 року сумлінними платниками Полтавщини забезпечено надходження податку на додану вартість до державного бюджету в сумі 960,7 млн гривень. 

Заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова відзначила, що станом на початок березня 2023 року найбільші суми ПДВ у області  – 326, 2 млн гривень, спрямували платники, зареєстровані в місті Полтаві. 

Крім того, за два місяці поточного року на розрахункові рахунки платників області відшкодовано суму ПДВ у розмірі 231,4 млн гривень. 

Додатково повідомляємо про відновлення функціонування пошукового сервісу «Реєстр платників ПДВ», який ви знайдете  за посиланням  https://cabinet.tax.gov.ua/registers. Доступ до відомостей реєстру платників ПДВ надається шляхом пошуку за кодом ЄДРПОУ або ІПН  за умови ідентифікації особи, яка бажає отримати такі відомості, з використанням засобів електронної ідентифікації (кваліфікованим або удосконаленим електронним підписом).

Звертаємо увагу, 20 березня 2023 року – останній день подання податкової декларації з податку на додану вартість за лютий 2023 року, 30 березня  2023 року – граничний термін сплати ПДВ за лютий 2023 року.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завжди відкриті до спілкування. У разі виникнення питань, телефонуйте за номерами  «гарячих ліній»: +380669156936; (0532) 502773 – адміністрування юридичних осіб (податок на додану вартість).  

Головне управління ДПС у Полтавській області