Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року податковий борг скорочено майже на 165,8 млн. грн. – повідомили в ГУ ДПС Полтавщини

опубліковано 16 лютого 2022 о 08:55

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області сума боргу станом на 01.02.2022 року становить 3960,7 млн. гривень.

Як повідомив представникам преси заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Максим Яіцький, з початку цього року забезпечено скорочення податкового боргу на 165,8 млн. гривень.

За січень 2022 року забезпечено надходження коштів в рахунок погашення податкового боргу до державного бюджету в сумі 11,1 млн. грн.

Надходження від заходів стягнення в рахунок погашення заборгованості з єдиного внеску за січень 2022 року склали  4,1 млн.грн.

Надходження коштів від реалізації безхазяйного майна за січень 2022 року до державного бюджету склали 0,5 тис. грн., до місцевого бюджету в сумі 4,5 тис. грн.

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія  одноразового (спеціального) добровільного декларування - цивілізованого способу легалізації доходів. Більш детальна інформація за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya .

Телефони для консультацій з даного питання розміщені за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/kampaniya/zvorotniy-zvyazok/ .

 

Головне управління ДПС у Полтавській області