Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Управлінням податкового аудиту ГУ ДПС Полтавщини проведено 157 перевірок суб’єктів господарювання

опубліковано 15 лютого 2022 о 08:53

Підрозділами управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області за січень 2022 року здійснено 157 перевірок суб’єктів господарювання, в тому числі планових - 20, позапланових –  50.

За повідомленням ЗМІ заступника начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Наталії Новоженіної, за результатами перевірок звітного року до державного бюджету донараховано узгоджених та неузгоджених податкових зобов’язань – 21,025 млн. гривень. Із донарахованих за актами перевірок сум до державного бюджету надійшло – 7,118 млн. гривень.

Крім того, за результатами контрольно – перевірочної роботи:

- зменшено від’ємне значення об'єкта оподаткування податком на прибуток на  29,988 млн. гривень.

- cума зменшеного від’ємного значення різниці між податковими зобов'язаннями та податковим кредитом з ПДВ склала – 0,420 млн. гривень.

Також  з початку року проведено 87 фактичних перевірок.

За результатами проведених перевірок до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 0,505 млн. гривень.

За результатами перевірок, по яких наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 0,483 млн. гривень.

Крім того, Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія  одноразового (спеціального) добровільного декларування - цивілізованого способу легалізації доходів. Більш детальна інформація за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya .

Телефони для консультацій з даного питання розміщені за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/kampaniya/zvorotniy-zvyazok/ .

 

Головне управління ДПС у Полтавській області